September 23, 2017

Bryllup menu

Forret (Tallerkenanrettet)

- Laksebombe med mascarpone-creme og krydderurter i selskab med lemon

- marinerede tigerrejer, stenbiderrogn, blomme cherrytomater, samt dildpesto.

 

Hovedret (Fadserveret)

- Tournedos af oksemørbrad i baconsvøb.

- Kartoffellasagne med friske krydderurter.

- Rå marinerede grøntsager med basilikumpesto.

- Saute af østershatte med ristede hvidløgscrunch.

-Små oliemarinerede kartofler.

- Kraftig balsamico-Rødvinssauce.

 

Dessert (Tallerkenanrettet)

- Hjemmelavet chokoladekage i selskab med en syrlig hindbærcoulis samt eksotiske frugter.

 

Natmad (Buffet)

Oste & tapas bord med lunt brød.

 

Bronze-menu:

Kr. 999,- pr. kuvert.

Inkl. Øl, vin og vand under arrangementet

 

Sølv-menu:

Kr. 1499,- pr. kuvert.

Inkl. Øl, vin, vand samt fri bar med spiritus efter maden og til arrangementet slutter.

 

Guld-menu:

Kr. 2199,- pr. kuvert.

Inkl. Øl, vin, vand samt fri bar med spiritus efter maden og til arrangementet slutter.

Limousine kørsel til brudeparret

Chokoladefontæne med enten lys, mørk eller hvid chokolade

Scenedekoration efter eget ønske