Forret (Tallerkenanrettet)
- Laksebombe med mascarpone-creme og krydderurter i selskab med lemon
- marinerede tigerrejer, stenbiderrogn, blomme cherrytomater, samt dildpesto.
Hovedret (Fadserveret)
- Tournedos af oksemørbrad i baconsvøb.
- Kartoffellasagne med friske krydderurter.
- Rå marinerede grøntsager med basilikumpesto.
- Saute af østershatte med ristede hvidløgscrunch.
-Små oliemarinerede kartofler.
- Kraftig balsamico-Rødvinssauce.
Dessert (Tallerkenanrettet)
- Hjemmelavet chokoladekage i selskab med en syrlig hindbærcoulis samt eksotiske frugter.
Natmad (Buffet)
Oste & tapas bord med lunt brød.
Bronze-menu:
Kr. 999,- pr. kuvert.
Inkl. Øl, vin og vand under arrangementet
Sølv-menu:
Kr. 1499,- pr. kuvert.
Inkl. Øl, vin, vand samt fri bar med spiritus efter maden og til arrangementet slutter.
Guld-menu:
Kr. 2199,- pr. kuvert.
Inkl. Øl, vin, vand samt fri bar med spiritus efter maden og til arrangementet slutter.
Limousine kørsel til brudeparret
Chokoladefontæne med enten lys, mørk eller hvid chokolade
Scenedekoration efter eget ønske