Arrangementer

Bryllup

 

Hos Star Event ved vi at jeres bryllup skal være uforglemmeligt, vi går rigtig langt for at gøre vores. I som brudepar og jeres gæster vil ikke fortryde valget af os. Vi laver 2 møder med jer som brudepar, hvor i ser lokalerne og vi hører jeres ideer til det ideelle bryllup. Hvis i har ændringer til menuen kommer i med dem, så vil vores køkkenchef gå langt for at opfylde jeres ønsker.Hos Star Event kan alle jeres drømme gå i opfyldelse, om det er fyrværkeri til om aftenen, eller om det er en chokolade fontaine til dessert, limousinekørsel efter festen. Kort sagt, har i specielle ønsker skal i være velkommen, så indhenter vi et kort tilbud fra en af vores samarbejdspartnere. Vores lokale har plads til op til 750 personer.Vi har sammensat en bryllupsmenu som kan ses her.

Erhvers ArrangementerJule frokoster, sommerfester, tema fester, firma fester og konferencer - vi klarer det hele.  Hos Star Event, er der plads til alt, lidt dans, god mad, hyggelig bar og endda scene til underholdning, foredrag eller taler.Vi tilbyder alt fra lydanlæg til mad, serveret ved bordene eller som buffet, så det eneste i skal, er at nyde dagen.  Vi glæder os til at bidrage med vores til jeres virksomhed.

Private Arrangementer Om du skal holde en lille eller stor fest, barnedåb, konfirmation eller rund fødselsdag, så sørger Star Event, for at give dig de bedste rammer til dit arrangement.Vi sørger for at det bliver en uforglemmelig fest, hvor i kun skal fokusere på at hygge jer, fra start til slut.Vi har hos Star Event en del erfaring, inden for netop disse begivenheder, og står gerne til rådighed for forslag og rådgivning.

Koncerter


 

Star Event skaber gerne de bedste rammer om din koncert.Vi har mulighed for at skabe den stemning, du har brug for under din koncert. Hvad enten der er tale om en lille intim koncert – siddende ved borde med mad - til en større koncert med flere tusinde gæster.Vi levere hele lydpakken med alt udstyr, decor m.m. for at gøre jeres arrangement lettere at administrerer.Kontakt os med dine ønsker, og vil gøre vores bedste for at opfylde dem. 

Slotsherrensvej 107,

2720 Vanløse

Tel : +45 31 21 21 26

E-mail: info@starevent.dk

Find os på: